Teknoloji

Acer Aspire 5 Spin 14, yaratıcılara ve tasarımcılara hareket özgürlüğü getiriyor

Acer, üstün teknik özellikleri ve farklı kullanım modları ile kullanıcıların özgürce çalışmasına ve üretmesine olanak sağlayan dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar Aspire 5 Spin 14’ü Türkiye’de satışa sunuyor. Cihaz, illüstrasyon, fotoğraf ve resim düzenleme gibi iki boyutlu görsel tasarım üzerinde çalışan kullanıcılar için hassas dokunmatik ekranı, Active Stylus kalemi ve tablet veya dizüstü bilgisayar gibi farklı çalışma modları ile tasarım süreçlerini hızlandırır ve daha keyifli hale getirir.

İnce ve çok yönlü

Sadece 17,99 mm kalınlığında ve yaklaşık 2 kg ağırlığında olan cihaz, metal kapağı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Çok yönlü 360 derece dönebilen menteşe tasarımı ile laptop veya tablet modu arasında kolaylıkla geçiş yapılabilen cihaz, kullanıcıların çalışma durumuna kolay uyum sağlıyor. Cihaz kolayca çevrilebilir, katlanabilir, düzleştirilebilir ve döndürülebilir. Kullanımı kolay ve son derece duyarlı 14 inç WUXGA (1920 x 1200) IPS dokunmatik ekran, kullanıcıların kolayca not almasına, çizim yapmasına ve çalışmalarını paylaşmasına olanak tanır. Wacom AES 2.0 teknolojisi ile donatılmış ince uçlu Acer Active Stylus kalem, hassas basınç hassasiyeti (4.096) ile son derece akıcı bir dokunmatik ekran deneyimi sunar. Eğikken bile (55°’de kullanıldığında bile) gerçek imleç konumunu korumak için özenle tasarlanmış olan kalem, kullanıcılara tam kontrol sağlar. 16:10 en boy oranlı ekrandaki BlueLightShield™ teknolojisi, renk tonunu ve parlaklığı optimize ederek kullanıcıların mavi ışığa daha az maruz kalmasını sağlar ve kullanıcılar uzun süre rahat bir ekran deneyiminin keyfini çıkarabilir.

Üstün performansı ile tasarım süreçlerini hızlandırır

13. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve Intel® Iris® Xe grafik kartı ile desteklenen cihaz, 16 GB RAM ve 512 GB SSD depolama ile tasarım süreçlerini hızlandırır ve basitleştirir. Üstün donanım özellikleri sayesinde kullanıcılar cihazı görüntü izlemekten müzik dinlemeye, oyun oynamaya, uzaktan çalışmaya, eğitim ve iş uygulamalarına kadar her türlü amaç için kullanabiliyor.

Biri cihaz kapalıyken şarj olabilen iki adet USB 3.2 Gen 1 Type-A ve bir adet Thunderbolt™ 4 bağlantı noktasına sahip en yeni cihazların bağlanmasına olanak tanıyan Acer Aspire 5 Spin 14, ayrıca harici ekran bağlantısı için bir adet HDMI 2.1 bağlantı noktası ve sorunsuz kablosuz bağlantı için Wi-Fi 6 teknolojisi içerir.

Akıllı teknolojilerle üretkenliği artırır

Windows 11 işletim sistemi ile üretkenliği artıran Acer Aspire 5 Spin 14, 1080p FHD kamera ve yapay zeka ile güçlendirilmiş gürültü engelleme özellikli Acer PurifiedVoice™ teknolojisi ile net bir izleme deneyimi sunuyor. Cihaz, gürültülü pikselleri algılayıp teşhis eden ve bunları zaman içinde diğer karelerle harmanlayarak daha iyi bir web kamerası görüntüsü sağlayan Acer TNR (Geçici Parazit Azaltma) teknolojisi ile düşük ışık koşullarında bile doğal arama kalitesini en üst düzeye çıkarır.

Fiyat ve Müsaitlik

Aspire 5 Spin 14 35.141 TL’den satışta.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu