Haber

Akşener’in saldırısına uğrayan CHP’li Bilgin’e destek

KOCAELİ (İGFA)-Geçtiğimiz hafta saha çalışması yaparken kümenin saldırısına uğrayan CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Rahime Bilgin’e yönelik saldırı tüm kesimlerden tepkiyle karşılandı.

AKŞENER’DEN HAYIRLI BAŞARILAR

Saldırıya uğrayan CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Rahime Bilgin’e GEZEL Partisi Genel Başkanı Meral Akşener’den destek geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan UYGUN Parti Kocaeli Milletvekili adayı Yüksel Ercan, bu korkunç akının duyulmasının ardından bizi arayan Akşener’e bilgi verdiklerini belirterek, Başkan Akşener, “Ankara’mızla Sinop’ta olacağım” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Çayırova İlçe Başkanımız İlhami Bayrak ve kardeşim Rahime Bilgin’i mutlaka ziyaret edin.Çok çok üzgün olduğumu ve en kısa zamanda kendisini ziyaret edeceğimi iletin.

Saldırıya uğrayan CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Rahime Bilgin’i bir misyonla stantta ziyaret eden Yüksel Ercan, DÜZGÜN Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak ile GÜZEL Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in özel kalemle gönderdiği hediyeyi takdim ederken, Bilgin’e bir kez demişti. Tekrar. geçmiş olsun dileklerini ileterek saldırıyı kınadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu