Haber

BBP Başkanı Destici: Kardeşimiz Murat Kurum Allah’ın izniyle hepimizin lideri olacak

Destici, BBP’nin 31’inci yılı kapsamında düzenlenen Yerel Seçim Faaliyetlerini Değerlendirme ve Ekonomik Yardım Gecesi’nde yaptığı konuşmada, şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun yola çıktığı günün üzerinden 31 yıl geçtiğini ve bu süreçte çok önemli olaylara tanık olduklarını söyledi. bu periyot.

‘MİLLİYETÇİ, MANEVİCİ VE DEMOKRATİK BİR ÇİZGİDE SİYASETİMİZİ DEVAM EDECEĞİZ’

Partiyi ilk kurduklarında ”Siyasetimizi milliyetçi, manevi ve demokratik bir çizgide sürdüreceğiz. Devletin varlığını, vatanın bütünlüğünü, milletin bağımsızlığını ve geleceğini her zaman ön planda tutacağız. “Hak kimden gelirse gelsin yanında olacağız, kimden gelirse gelsin yanlışın karşısında duracağız.”Söylediklerini kaydeden Destici, 31 yıllık süreçte hep bu mottoyla hareket ettiklerini vurguladı.

‘İSTANBUL BELEDİYESİ TERÖR YUVASI OLDU’

Destici, kırmızı çizgilerinin terör ve şiddet olduğunu, teröristlerin hak ettikleri muameleyi görmesi gerektiğini belirtti. ”Terörü yenmek ve yok etmek istiyorsak onun tüm unsurlarıyla mücadele etmemiz gerekiyor. Mehmetçiklerimiz dağda, ovada, sınır içinde ve dışında canıyla mücadele ederken, Gazi Meclisimizde terörist kalmayacak, varsa da terör bitmeyecektir.dedi.

Destici, seçimde terör örgütünün uzantılarıyla işbirliği yapanların ya gafil ya da hain olduğunu kaydetti. “Maalesef son 2019 seçimlerinde CHP öncülüğündeki Millet İttifakı, PKK’nın siyasi kolu olan sözde parti ve partilerin desteğiyle başta İstanbul Belediyesi olmak üzere birçok belediyeyi kazandı. PKK ve uzantılarıyla yapılan işbirliğinin sonucunu görenler, “İsteyenler mevcut İstanbul Belediyesi’ne baksın. Burası bu konuyla ilgili bir laboratuvardır.”dedi.

‘KARDEŞİMİZ MURAT KURUM HERKESİN ADAYI VE ALLAH’IN İZNİYLE HERKESİN CUMHURBAŞKANI OLACAKTIR.’

Destici, İstanbul seçimlerinin çok değerli olduğunu ve bir 5 yılın daha kaybedilmemesi gerektiğini belirterek, son 5 yıldır kentte depreme yönelik herhangi bir hazırlık yapılmadığını belirtti.

Destici, şehirde ilave baraj yapılmadığını ve trafiğin sıkıntıya girdiğini söyledi. ”Cumhur İttifakı olarak tüm bunlara son vermek için gece gündüz çalışacağız. İnşallah Cumhur İttifakı olarak hep birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz. “Murat Kurum kardeşimizdir, Cumhur İttifakımızın adayıdır, hepimizin adayıdır ve Allah’ın izniyle hepimizin cumhurbaşkanı olacaktır.”söz konusu.

‘İSRAİL’E DEVLET OLAMAZ’

Destici, konuşmasını Gazze’de yaşananlara değinerek tamamladı:

”Böyle bir zulüm yoktur; bunu yapan bir devlet veya bir kişi olamaz. Bu nedenle İsrail’e devlet denemez ama umarım hak ettiklerini alırlar. Sonunda soykırımın esasına ilişkin dava Lahey Adalet Divanı’nda başladı. İnşallah başta katil (Binyamin) Netanyahu olmak üzere bu Siyonist İsrail devletinin üst düzey yöneticileri ve bu katliamı, soykırımı gerçekleştiren herkes hak ettiği cezayı alacaktır. “Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanlığından Dışişleri Bakanlığına kadar her konuda başından beri Filistin’in ve Gazze halkının yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu