Haber

D-100 Karayolunda Zincirleme Trafik Kazası: 4 Yaralı

BAKIRKÖY’de, D-100 Karayolu üzerinde otomobil önüne çıkan TIR’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR yan yola savrularak devrildi. Bu sırada bir motosiklet kamyonete çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 Karayolu Ankara istikametinde saat 00:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün adı öğrenilemeyen 34 EEL 169 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halindeki 34 KE 0838 plakalı minibüs ile henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Yenibosna’ya geldi.

TIR HAFİF TİCARİ ARACA Çarptı, MOTOSİKLET TIR’A Çarptı

Çarpmanın etkisiyle yan yola savrulan kamyonet, önce aydınlatma direğine, ardından hafif ticari araca çarparak düştü. Aynı istikamette arkadan gelen bir motosiklet de kamyonete çarptı. Kaza sonrası araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Çevredekiler yardıma koşarken, onlar da durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak çevredeki hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri de ikinci bir kazayı önlemek için yolda önlem aldı. Devrilen kamyonet, motosiklet ve otomobil çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı. Yolun açılmasının ardından polis ekipleri kapatılan şeritleri araç trafiğine açtı.

TIR ANA YOLDAN ATLADI

Kazanın görgü tanığı Fatih Sakar, “Kamyon ana yolda seyrediyordu. Kırmızı bir araç arkadan kamyonete çarptı. Kamyon ana yoldan savrularak aydınlatma direğine çarparak yana savruldu. Hatta arkadan gelen motosikletli TIR’a çarptı.” Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ipekyoluajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu