Ekonomi

E-İhracat ve E-Ticaret Dünyasında Önemli Randevu

Bilişim Dünyasının Kıymetli İsmi Bahar Küşat Fazilet, ShipEntegra Logistics & Software ve bağlı kuruluşu PrinWork E-İhracat Şirketlerinin İnsan & Kültür Başkanlığına atandı.

E-ihracat alanında faaliyet gösteren ve “E-İhracatta Kolaylık Var!” Sloganını ilke edinen ShipEntegra Logistics ve iştiraki PrinWork, geçtiğimiz günlerde önemli bir randevu aldı. Bilişim dünyasındaki başarılı ivmesini sürdürmekte, analize yönelik akılcı sunumlarıyla tanınmaktadır ve aynı zamanda BiTekDer’in Başkan Yardımcısıdır. Bahar Kuşat Erdem,Her iki şirkete de İnsan ve Kültür Başkanı olarak atandı.

işte yeni Bahar Kuşat Erdem : “Her iki yapının da genç ve uzman bir kadrosu ve aynı zamanda bir nişi var. E-ihracat yapmak isteyenler için çok önemli fırsatlar var. Şirket içinde yapılan atamalarla yeni bir dönem başlıyor. ShipEntegra ve PrinWork; çalışanlarına değer veren, onların fikirlerine odaklanan ve çözüm üreten bir felsefeye sahiptir. Bu felsefe doğrultusunda özveri ile çalışmalarıma devam edeceğim.” söz konusu.

Bahar Kuşat Erdem 20 yılı aşkın süredir bilişim dünyasında adından söz ettirmektedir. Bugüne kadar Bilgi Teknolojileri alanında; Satış ve Pazarlama Yönetimi, Proje Yönetimi, Grup Yönetimi, İnsan Kaynakları ve Kurumsal Bağlantılar gibi birçok alanda Sistem Entegratörlerinde değerli görevler üstlenmek. ErdemBiTekDer Başkan Yardımcısı olmasının yanı sıra İş Ortakları Komitesi ve Eğitim Komitesi Başkan Yardımcısı ve Teknolojide Kadın Derneği üyesidir.

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi mezunu olan Bahar Kuşat Fazilet evli ve bir kız babasıdır.

ShipIntegra; eBay, Amazon, Shopify, Etsy, Opencart, WooCommerce, Bonanza, PrestaShop, Magento, Walmart ile entegrasyon sağlar. Bire bir zamanda; Global lojistik firmaları ile ortaklıkları bulunmaktadır. Bu nedenle e-ihracatın operasyonel kısmını uygun fiyatlarla ve inançla gerçekleştirebilmektedir. Öte yandan “E-İhracatta Üretici ve Satıcının Buluştuğu Nokta” olarak bilinmektedir. PrinWork’taÖte yandan e-ihracat odaklı üreticiler, çalışmalarını tüm dünyaya satış yapan e-ihracatçılarla buluşturuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu