Haber

Hades’in devamı açıklandı! İşte oynanış fragmanı

Bu akşam düzenlenen The Game Awards töreninde birçok yeni oyun duyuruldu. Bunlardan biri 2020 yılında düzenlenen törende “En İyi Bağımsız Oyun” ödülüne layık görüldü. Hades devam oyunu. Bu duyuru ile birlikte Hades 2 yapımına ait oynanış görüntülerinin de yer aldığı bazı bilgiler de paylaşıldı. Detaylar burada…

Hades 2’nin oynanış videosu paylaşıldı!

Çıkışından bu yana övgü toplayan Hades’in devam filmi duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre Hades 2 önceki oyunda olduğu gibi önce erken erişim ile sunulacak. Yeni oyun, ilk yapımın ana mekaniği olan Roguelike (öldüğünde baştan başla) oynanışını terk etmiyor. Oyunda Zagreus’un kız kardeşi Ay Tanrıçası Melinoë karakterini kontrol edeceğiz. Ana karmaşa, Zamanın Titanı Cronus olacak.

Supergiant tarafından geliştirilen oyunun detayları şu anda netlik kazanmazken, fragmanla birlikte kısa bir oynanış görüntüsü de yayınlandı. Yaklaşan yapımın ilk oyuna olan benzerliği görsele baktığımızda aklımıza gelse de henüz çıkış tarihi açıklanmayan bir oyundan bahsetmek için çok erken.

Steam Cadılar Bayramı indiriminde en çok satan oyunlar!

2020’de Hades, The Game Awards’da “Yılın Oyunu” adayı olurken, “En iyi aksiyon oyunu” ve “En iyi bağımsız oyun” ödüllerini aldı. Farklı ödül törenlerinde daha da fazla ödül alan yapım, vizyona girdikten kısa bir süre sonra çok beğenildi. Özellikle oynanabilirliği de oldukça yüksek olan oyun, oyuncularına uzun saatler vaat ediyor.

İşte ilk oyun Hades’in sistem gereksinimleri:

Asgari:

işletim sistemi: Windows 7 SP1

İşlemci: Çift Çekirdekli 2.4GHz

Bellek: 4GB RAM

Ekran Kartı: 1GB VRAM / DirectX 10+ desteği

Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Önerildi:

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1

İşlemci: Çift Çekirdekli 3.0 GHz+

Bellek: 8GB RAM

Ekran Kartı: 2GB VRAM / DirectX 10+ desteği

Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

Peki bu sensin haberler Bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Sizce Hades 2 başarılı olur mu? Görüşlerinizi bizimle Yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu