Haber

İstanbul’da bir kişinin kedilere darp ettikten sonra kadını taciz ettiği görüntüler ortaya çıktı

Küçükçekmece 2019 yılında Türkiye’de bir sitedeki kedileri zehirlediği iddiasıyla gözaltına alınan Aytuğ Koyuncu’nun aynı sitedeki kediye uyguladığı şiddet güvenlik kamerasına yansıdı. Binanın dış kapısından giren Aytuğ Koyuncu, girişte kediyi gördü. Dış kapıyı kapatarak kedinin kaçmasına engel olan Koyuncu, kediye tekme ve yumruklarla uzun süre vurduktan sonra binanın dış kapısını açtı. Kedi kapının ortasından koştu.

KADINLARI TACİZ EDEN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kamerasına her saniye yansıyan şiddet görüntüleri Türkiye’de büyük infiale neden olurken, Koyuncu’nun yeni bir imajı ortaya çıktı. İnternete düşen bir görselde, kedi düşmanı kişinin cinsel organını bir kadına gösterdiği ve kendisini uyardığı görüntüler yer aldı.

İLK VAKA DEĞİL

Bölgedeki kedileri zehirleyen ve şiddet uygulayan kişinin 2019 yılında kedileri zehirlemekten gözaltına alındığı da ortaya çıktı. Öte yandan Koyuncu, 2019 yılında şiddet tartışmasıyla da gündem olmuştu. Bir internet sitesine, Sevgi Yılmaz’ın kedilere baktığı için Aytuğ Koyuncu tarafından bıçakla tehdit ve hakaret edildiği iddiasıyla şikayet edilmişti. Koyuncu, şikayet üzerine gözaltına alındı. Açılan davada mahkeme sanığı “hakaret” suçundan bin 740 lira para cezasına, “silahla tehdit” suçundan ise 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

doganhisarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu