Haber

Kemal Kılıçdaroğlu: “Travma Yaşayan Vatandaşlar, Yaralarını Sarıyor Ve Onlara Güzel Bir Gelecek, Umut Veren Bir Ortam…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gittiğim yerlerde dile getirdim. Travma yaşayan vatandaşların bir şekilde iyileşmesi ve en azından onlara güzel bir gelecek vaat eden bir ortamın yaratılması gerekiyor” dedi.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün depremden etkilenen Hatay’ın Defne ilçesinde çadırkentte yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kılıçdaroğlu’na bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Büyükakın şunları söyledi:

“ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

“İkinci günden itibaren Defne’ye yerleştik. Burada bir çadır kent oluşturduk. Burası yaklaşık 40 dönümlük bir alan. Gönüllü doktorlar var. Almanya ve Amerika’dan geliyorlar. Kocaeli ve ilk çarşambadan beri buradalar Buradalar Yaklaşık bin küsur depremzede burada kalıyor AFAD, Kızılay ve diğer Aile Sosyal Politikaları ile çalışmalar yürütülüyor Yemek servisi var Yemek servisi var arkada sosyete market bir bölümde mama bir bölümde hijyen konuları bir bölümde kıyafet var daha önce oyun alanları vs yaptık psikoterapi hizmeti vermek için ekiplerimizi getirdik çocuklarımızla tanışıyorlar iletişim halindeyiz Defne Belediye Başkanı ve Antakya Belediye Başkanı ile biz de onlarla birlikte çalışıyoruz.Akşamları siz değerli milletvekillerimizle uyum toplantıları yapıyoruz.Vatandaşımızın her zaman yanındayız.Biliyorsunuz 99′ Bunu biz de yaşadık.Onları çok iyi anlıyoruz. . Onlara merhem olmaya çalışıyoruz. Burada sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerle elimizden geleni yapıyoruz.”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hatay’ın Defne ilçesinde depremden etkilenen çadırkentte vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“BELEDİYELER BU ACILARI AZALTMAK İÇİN TÜM ÇABA GÖSTERİYOR”

“Önder Bey çok teşekkür ederim çok güzel bir misyon üstlenmişsiniz, görevinizi yapıyorsunuz. Sonuçta acısı ortak acımızdır sizin de dediğiniz gibi Yalova’yı İstanbul’u kaplayan büyük bir deprem felaketi İstanbul’a kadar uzanan İzmit, Sakarya, Düzce olarak 99. İnşallah yaraları birlikte saracağız, inşallah beraber saracağız yaraları, gittiğim yerlerde de dile getirdim, tüm belediye başkanlarına gönülden teşekkürlerimizi sunarız. hiçbir ayrım gözetilmeksizin.Çünkü belediyelerin gücü var, imkanları var.Bu vesileyle belediyeler bu acıların sarılması için tüm çabasını gösteriyor.Çocuklar,yaşlılar Vatandaşların,engellilerin,travma mağdurlarının yaralarını sarmak lazım. en azından onlara güzel bir gelecek vaat eden bir ortam yaratın.Sizler Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz.Herkesin huzurunda size,ekip arkadaşlarınıza, istekli çalışanlarınıza,fa eczacılar. teşekkür ederim ve çok teşekkür ederim lol.”

varto-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu