Haber

Street Fighter 6’nın Çıkış Tarihi Açıklandı

sokak dövüşçüsü 6 çıkış tarihi açıklandı. The Game Awards 2022 etkinliğinde oyun için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı.

Efsane dövüş serisinin yeni oyunu Street Fighter 6’nın çıkış tarihi, The Game Awards 2022’deki gösterimde 2 Haziran 2023 olarak açıklandı. Çıkış tarihi ile birlikte Street Fighter IV’ten hatırladığımız Dee Jay, Manon, Marisa ve JP adlı toplam dört yeni karakter gösterildi.

Star Wars Jedi: Survivor Çıkış Tarihi Sızdı

Bu yeni gösterim öncesinde dövüş oyunu tutkunları geçtiğimiz aylarda beta sürümünü oynama şansı yakalamıştı. Bu sürümdeki yorumlar son derece olumluydu. Hayranların büyük çoğunluğu bu oyunun serinin en iyisi olma potansiyeline sahip olduğunu söylüyor.

Oyunun ikinci beta dönemi 16 Aralık 2022’de yapılacak. Ancak açık beta olmadığı ve oyuna girecek oyuncu listesi rastgele seçileceği için yükseltme yapmamaya çalışmak isteyenlerin işine yarar. umutları çok fazla.

2022 yılının başında duyurulan Street Fighter 6’nın kapak karakteri, beşinci oyunda tanıtılan Luke’du. Luke, oyunun ana satış noktası olan “Kendi dövüşçüsünü yarat” hikayesinde yarattığımız karakterin ana eğitmeni olacak.

“Kendi Dövüşçüsünü Yarat” Hikaye Modu

Daha önceki fragmanlarda daha sığ bir izlenme imkanına sahip olan hikaye modu, yayınlanan yeni fragmanda detaylı olarak gösterildi. Oyuncular, Street Fighter karakterleriyle karşılaşarak dünyayı dolaşacaklar. Görünüşe göre Street Fighter karakterlerinden bazıları oyuncuları eğitirken, diğerleri düşmanca davranacak. Aşağıdaki link üzerinden oyunun ön sipariş fragmanını izleyebilirsiniz.

The Game Awards 2022’de yayınlanan yeni fragmanda oyun moduyla ilgili yeni görseller de yer alıyor. Örneğin, karakterler, karakterlere, menzilli Luke saldırısı ve menzilli Guile saldırısı gibi özel saldırılar da gerçekleştirebilir. Bu da bize bu hikaye modundaki usta-çırak rolünün nasıl çalışacağına dair bir ipucu veriyor. Bir başka görselde ise Ryu, iki farklı rakibe karşı verdiği mücadelede oyuncunun yardımına koşuyor ve bire bir mücadele bu kez bir takım mücadelesine dönüşüyor.

Elden Ring, The Game Awards’da Yılın Oyunu Ödülünü Kazandı

Oyun aynı zamanda Arcade Machines döneminden Street Fighter oyunlarının oyun modlarını geri getirmeyi amaçlayacak. Dövüş oyunlarında yeni olan oyuncuların ana mekaniği öğrenmelerine olanak tanıyan yeni oynanış formülleri şimdiden beğenildi. Serinin hayranları bu yan oyunları Street Fighter’da tekrar görmekten mutluluk duyacak.

CAPCOM’un geliştirdiği yeni oyun motoru RE Engine ile oyun yapmak, oyunun grafiklerinin geliştirilmesinde de kritik rol oynadı. Sokak kültürü ve hip-hop’tan ilham alan bölüm tasarımları da dikkat çekti.

Kaynak: SaveButton / Gamegar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu