Haber

“Tarlayı sattım” paylaşımını silen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan daha skandal bir açıklama yaptı

Bölünmüş Belediye Başkanı Tanju Özcan, İnci Taneleri dizisindeki meşhur “Dilber” sahnesini sosyal medya hesabından paylaştı. Özcan, paylaştığı videoya şu yorumu yaptı: “Babamdan miras kalan tarlayı sattım. Bölünmüş den bir ev aldım. Türkiye’nin en güzel şehri BölünmüşBekliyoruz.” yazdı. Gelen tepkiler üzerine paylaşımını silip bir açıklama yayınlayan Özcan, “Türkiye’de çokça izlenen bir görseli paylaşarak, Bölünmüş Ne kadar güzel bir şehir olduğunu vurgulayarak şehrimin tanıtımını yaptım. “Buradaki mizahi tanıtım videosunu bazı kötü niyetli kişiler sapkın bir yöne çeviriyor” dedi.

Bölünmüş Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Özcan, İnci Taneleri dizisindeki ünlü “Dilber” sahnesini X kanalındaki kişisel hesabından paylaştı. Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı sahnesi tepki çekerken, Özcan daha sonra paylaşımını sildi.

“KLASİK BİR SİYASETÇİ DEĞİLİM”

Sosyal medya hesabından tepki çeken paylaşımına ilişkin açıklama yapan Özcan, “İnci Taneleri dizisinin tanıtım fragmanında bu sahne çok kullanıldı. Milyonlarca paylaşım aldı. Ben bunu siyasi fırsata çevirdim ve şehrin tanıtımını yapmak için esprili bir dille kullandı. Bana göre oradaki geri kalmışlar sanatçılar değil, sanatçıların peşinde olanlardır.” Bölünmüş Ne kadar güzelleştiğini gösteren görüntülere baksınlar. Ben klasik bir politikacı değilim. Türkiye’de taraftarımız varsa bu nedenledir. “Zaman zaman siyasetin mizahi yönünü öne çıkaran bu tür paylaşımlar yaptım, yapmaya da devam edeceğim” dedi.

“OLDUKÇA TANITIM İMAJINI SAPIK BİR YÖNE DÖNÜŞTÜRÜYORLAR”

Özcan, paylaşımına şöyle devam etti: “O dizi yasal bir dizi, bu da onun fragmanı. Bu fragman haftalardır her yerde dolaşıyor. Dizi de yayında ve milyonlarca kişi izliyor. Saygım sonsuz. kız kardeşlerimiz. Herkes beni tanıyor. Orada Türkiye’de çok popüler bir video yaptım.” paylaşarak Bölünmüş Ne kadar güzel bir şehir olduğunu vurgulayarak şehrimin tanıtımını yaptım. Buradaki mizahi tanıtım imajını art niyetle birileri saptırıyor. Bunu yapanlar boş adamlardır. Sanatçıya değil geri kalana bakmalılar. “Bolu’nun ne kadar güzel bir şehir olduğunu görsünler” dedi.

Kaynak: Haberler.com / Sayfa 3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu