Ekonomi

Türkiye’nin en büyük soğuk hava deposu ve sebze paketleme tesisi Bursa’da kuruluyor

Tarımın başkenti Bursa’nın Yenişehir ilçesinde özel sektör tarafından Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alacak soğuk hava deposu ve sebze paketleme tesisi inşa ediliyor. Yenişehir’de 800 milyon liraya tamamlanacak tesisler, 300 kişiye doğrudan istihdam olanağı sağlayacak.

Yenişehir Belediye Başkanı, ilçenin hak ettiği yatırımları aldığını belirterek, “Özel sektör eliyle ilçemize yeni bir yatırım yapılmasının heyecanını yaşıyoruz. Yenişehir’in yıllardır özlemini duyduğu yatırımlar birer birer hayata geçiyor. İstihdam için 300 işçi alacaklarını belirten yetkililer, burada önceliğin hemşerilerimiz olacağını belirterek, “Cumhur İttifakı çatısı altında Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyeciliğini en iyi şekilde ortaya koyuyoruz. Şu ana kadar verdiğimiz sözlerin fazlasını yerine getirdik. Yapılan yatırım ilçemize, ülkemize, milletimize hayırlı olsun” dedi.

Özel sektörün inşaatını gerçekleştiren Yüklenici Firmanın temsilcisi Zekai Görgün, “Bu paketleme hizmeti ülkenin en büyük depolarından biridir. Lojistik depo ve paketleme hizmetleri burada verilmektedir. En büyük soğuk hava deposu ve sebze paketleme hizmeti verilmektedir. Çevre illerdeki ve Türkiye’deki tesisler Yenişehir’de olacak.25″ 1.000 metrekare taban alanı üzerinde 50 bin metrekare kullanım alanı bulunuyor. İnşaatı 3 ay içerisinde tamamlayıp teslim etmeyi planlıyoruz. Yatırımın gerçekleşmesi 800 milyon liraya mal olacak” dedi. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu