Ekonomi

ÜNLÜ & Co, Euromoney tarafından “Yatırım Bankacılığı” kategorisinde Türkiye Pazar Lideri seçildi

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi kümesi ÜNLÜ & Co, küresel sermaye piyasalarının önde gelen yayınlarından Euromoney Magazine’in “Pazar Liderleri” sıralamasında “Yatırım Bankacılığı” kategorisinde Türkiye Pazar Lideri oldu.

 

ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Lideri ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, “Kurulduğumuz günden bu yana öncü olma hedefiyle müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz özgün finansal çözümlerle birçok başarılı işleme imza attık. sermaye piyasalarındaki gelişmedir. Ekiplerimiz ve uzman kadromuzla müşterilerimizin beklentilerine cevap vermek ve ülke ekonomimize değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” söz konusu.

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi kümesi ÜNLÜ & Co, uluslararası arenada dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Küresel sermaye piyasalarının önde gelen yayınlarından Euromoney Magazine, ÜNLÜ & Co’yu “Pazar Liderleri” listesine “Yatırım Bankacılığı” kategorisinde pazar lideri olarak dahil etti.

ÜNLÜ & Co, geçtiğimiz yıllarda sermaye piyasalarında özellikle M&A süreçlerinde dengeli ve etkin faaliyetleriyle “Pazar Lideri” olarak listede yer alırken, Nisan 2021 itibarıyla tamamlanan beş M&A süreci ve başarılı Hitit Bilgisayar Hizmetleri GİBİ. halka arz ortaya çıktı.

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Lideri ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, “ÜNLÜ & Co olarak 1996 yılından bu yana tecrübe kazanan ve sektörün şekillenmesine katkı sağlayan bir yapıya sahibiz. M&A işlemlerinde Türkiye’nin lider şirketiyiz. Euromoney dergisinin “Pazar Liderleri” listesinin başında yer almak bir onurdur.

‘Sunduğumuz hizmetler ve geniş ürün yelpazemizle sermaye piyasalarına katkı sağlamaya devam ediyoruz’

ÜNLÜ & Co’yu kurduklarında 100 yıl sonra da var olmaya devam edecek başarılı, yönetim kurulu başkanı ve girişimci bir finans kurumu yaratmayı hedeflediklerini ifade eden Mahmut L. Ünlü, “27 yıllık tecrübemiz ile 2014 yılında 200’den fazla şirkete danışmanlık hizmeti verdik. satın almalar ve birleşmeler, halka arzlar ve özelleştirmeler. Hizmetlerinde gösterdiğimiz değerli başarı, kurumsal müşteriler nezdinde kurduğumuz güvenli iştirakler ve global fon kaynakları ÜNLÜ & Co markasına yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da hak ettiği saygınlığı kazandırmıştır. Kuruluşumuzdan bu yana sermaye piyasalarında gelişimin öncüsü olmak için müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz özgün finansal analizlerle birçok başarılı sürece imza attık. Bireysel olarak geliştirdiğimiz yatırım önerileri ve finansal çalışmalarla müşterilerimize yüksek katma değer yaratırken, Türk sermaye piyasalarının derinleşmesinde de etkin rol oynadık. Sunduğumuz hizmetler ve geniş iş yelpazemizle sermaye piyasalarına katkı sağlamaya devam ediyoruz. MORE Yatırım Danışmanlığı ile nitelikli bireysel ve kurumsal müşterilere bireysel yatırım danışmanlığı hizmeti sunuyor ve müşteri portföyümüzü her geçen gün genişletiyoruz. Öte yandan, dijitalleşme ve yaygınlaşma stratejimiz çerçevesinde yeni dijital girişimimiz Piapiri’yi hayata geçirdik. Piapiri ile yatırımcılarımıza yatırım yapmak için ihtiyaç duydukları her şeye tek bir platform üzerinden sahip olmalarını sağlayacak bir dijital ekosistem sunmayı amaçladık.”

Ekipleri ve konusunda uzman ekipleriyle hem müşterilerinin beklentilerini karşılamak hem de ülke ekonomisine değer katmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Ünlü, “Yönetim Kurulumuz ve şahsım adına; Bu başarıda emeği geçen çalışanlarımıza, değerli müşterilerimize ve tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu