Haber

Ali Babacan’ın hareketi salonu heyecanlandırdı! Ekrem İmamoğlu herkesin aklına geldi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Atatürk SporSalonu’nda düzenlenen “DEVA Partisi Hazır” etkinliğinde bir konuşma yaptı.

CEKETİNİZİ ÇIKARMA HAREKETİ SALON KEYFİNİ YAŞATTI

Konuşmanın hemen başında “Cumhurbaşkanı Ali Babacan” sloganları atıldı. Bunun üzerine Babacan ceketini çıkarıp açıklamalarına devam etti. Babacan’ın bu hareketinin ardından salonda alkışlar yükseldi.

AKLINA İMAMOĞLU GETİRDİ

Babacan’ın bu hamlesi, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na 6 Mayıs 2019’da gerçekleşen ancak iptal edilen seçimin ardından ceketini ve kravatını çıkarıp mikrofona gelmesini hatırlattı.

“2. YIL BİTMEDEN ENFLASYONU TEK HANELİNE İNDİRECEĞİZ”

Babacan yaptığı konuşmada, seçim tarihi açıklanmadan ilk kez bir siyasi partinin hükümet programının uygulama detaylarını takvimiyle açıkladığını belirterek, “İlk kez bir siyasi parti seçmene bir seçim günü hediye ediyor. -Tarımdan teknolojiye, ekonomiden insan haklarına kadar ne yapılacağı konusunda günlük çalışma.” dedi. Babacan, 22 eylem planının üç temel dayanağa dayandığını belirterek, bunların “güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı ekonomi”, “özgür, güçlü ve mutlu bir toplum” ve “kaliteli kamu yönetimi, saygın bir ülke” olduğunu sözlerine ekledi.

2012’de olduğu gibi bir kez daha “Türkiye modelini” dünyaya göstermeye hazır olduklarını, bu eylem planları hayata geçtiğinde 6 ayda Türkiye’nin dönüşüm geçireceğini dile getiren Babacan, “Türkiye iklimini ortadan kaldıracağız” dedi. Ekonomik krizi ilk 6 ayda hanelere indireceğiz.” dedim.

“UZLAŞMA, İSTİŞARE, UZLAŞMA DİYORUZ”

Vazgeçmeyeceklerini, tek bir kişiyi bile geride bırakmayacaklarını vurgulayan Babacan, “Siyasi partilerle de görüşeceğiz. Mevcut iktidarın ülkeyi geren, kutuplaştıran, bölen uygulamalarına rağmen, siyasi partilerle de görüşeceğiz. hep istişare ve uzlaşma diyeceğiz. oysa siyasi uzlaşma ve toplumsal uzlaşma ile olduğunu çok iyi biliyoruz. o yüzden bazı insanlar bu altılı masayı anlayamıyor çünkü kafaları o kadar çalışmıyor. yanyana oturanlar ve bu ülkenin sorunlarını kimseye danışma, bu ülkeyi tek imzayla yönetenler bunu anlayamaz.Çünkü biz buna uzlaşma, istişare, uzlaşma diyoruz.Biz bu unsurlarla yola çıktık ve bu ilkelerle devam ediyoruz. .”

haberfatsa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu