Haber

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Ağaköyspor Kız Futbol Takımıyla Antrenmanda Buluştu

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele eden Ağaköy Spor Kız Futbol Takımı ile antrenmanda buluştu. Oyuncular ve teknik ekiple sohbet eden Başkan Işık, takıma yeni sezonda başarılar diledi.

Görev yaptığı dönemde sportif hamleleriyle Gürsu’ya 8 halı saha, 17 basketbol sahası, 1 tenis kortu, 1 yüzme havuzu, 1 sporcu fabrikası ve 1 bölge stadyumu kazandıran Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu’nun kadın kramponları, Ağaköy Kız Futbol Takımı ve Gürsu İlçe Stadı’nda bir araya geldiler. Antrenmana katılan ve başarılı futbolcularla futbol oynayan Lider Işık, daha sonra kızlara şeker ikram etti.

Gürsu Belediyesi’nin son dört yıldır her yıl spor kulüplerine düzenli olarak sağladığı spor malzemeleri desteği kapsamında futbol, ​​basketbol, ​​voleybol, eşofman, huni, kep ve engel atlama gibi spor malzemelerinin spor kulüplerinde kullanılması sağlanıyor. antrenman ve maçlar. Genç kadın sporcular bu destek kapsamında Başkan Işık’a teşekkür ederek, “Bursa’nın her köşesinden Görükle, İnkaya ve Yeşil Yayla’dan Gürsu İlçe Stadı’na gelen arkadaşlarımız var. Tek başımıza geldiğimizde buraya ulaşmak zor oluyor. Teşekkürler” dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız bizi buraya servislerle götürdü.” “Sağlam bir şekilde getiriyor. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ağaköy Kız Futbol Takımı Antrenörü Atilla Çatal ise, “Uzaktan gelen kızlarımıza her türlü imkânı sunmak zordur ama ilçemizde Belediye Başkanımız ve kulüp yönetimimiz gerekli şartları sağlıyor. Amacımız teklif edenleri de buluşturmak. Bu koşullar bizi gururlandırıyor ve kızlarımızı en iyi yerlere ulaştırıyor.”

Hazırlık maçına ve antrenmana katılan Lider Işık, “Tüm spor branşlarında desteğimizi sürdürüyoruz. Şu anda bulunduğumuz saha daha önce çim sahaydı. Haftada iki maç zordu, ilçemiz spor kulüplerine yetmedi. Bu sahayı suni çim saha haline getirerek sabah 08:00’den akşam 22:00’a kadar tüm personelimizin kullanımına açtık. Yapılan yatırımın ne kadar doğru olduğu gecenin bu saatinde oynanan sporlardan anlaşılıyor” dedi. -BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu