Haber

Zanlı Gaziosmanpaşa’da Polisi Zor Duruma Getirdi

GAZİOSMANPAŞA’da bir alışveriş merkezinin önünde sopa ve kesici aletle hem kendisine hem de çevreye zarar veren şahıs, polise zor anlar yaşattı. Polisin uyarılarını dikkate almayan zanlı, bir süre sonra TEM Otoyolu’na girerek hızla hareket eden araçların ortasından karşı şeride geçti. Zanlı karşıdan karşıya geçerken trafik kazasına neden oldu. TEM Otoyolu’nda trafiği felç eden anlar cep telefonuna yansıdı.

Gaziosmanpaşa’da saat 22.00 sıralarında bir alışveriş merkezinin önünde sopa ve kesici aletle kendisine ve çevresindekilere zarar veren şahıs, polisi harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler, şahsın zorlanması üzerine destek grubu istedi. Çevreye ve kendisine zarar veren şahıs, teslim olmamak için gruplara uzun süre direndi. Polise doğru yürüyerek tehditlerde bulunan şahıs daha sonra alışveriş merkezinden yürüyerek uzaklaştı.

KARAYOLU ÜZERİNDEKİ HIZLI ARAÇLAR

Olaya neden olan kişinin peşine düşen polis, bir yandan ikna çabalarını sürdürse de başarılı olamadı. Şüpheli, TEM Otoyolu’na girerek hızla ilerleyen araçların arasından karşı şeride geçti. Şüpheli karşıdan karşıya geçtikten kısa bir süre sonra bir sürücü bariyerlere çarptı. Polise teslim olmayan zanlı, yürüyerek uzaklaştı. Kaza nedeniyle duran bazı sürücüler de zanlıyı ikna etmeye çalıştı. Zanlının Esenler’e kadar yürüyerek polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

eskilhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu